Reviews


Linda Franssen, professioneel rugby speelster verwoordt het als volgt: "Tijdens mijn sportcarrière (15 jaar Nederlands rugbyteam) kwam ik via een teamgenoot bij Erwin en ik ben nooit meer weg gegaan. Ik hoef niet eens te vertellen waar ik last van heb, hij vindt de ‘probleemgebieden’ feilloos. Zelfs als ik niet eens wist dat het ergens vast zat. Na de behandeling kan ik beter bewegen. Daarnaast is de praktijk zo’n mooie rustige lokatie, sfeervol ingericht en met een fantastisch uitzicht, en zo'n fijne ontvangst dat ik elke keer weer volledig ontspannen weer naar huis ga." 

Nicolien Sauerbreij, Olympische kampioen snowboarden, is 5 jaar door Erwin intensief begeleid zowel in Nederland als ook tijdens wedstrijden in het buitenland: "Hij is een gepassioneerde sportmasseur die zijn vak serieus neemt en de klant/sporter alle aandacht geeft."

Linsy van den Bergh kinderfysiotherapeut praktijk Sleedoorn Amstelveen "Na een langdurige revalidatie voor mijn schouder in 2015 bleef ik met veel “rest”klachten en problemen zitten, wat heel lastig is omdat ik fysiek werk heb. Mijn fysio kon mij op dat moment niet meer verder helpen. Door Erwins behandelingen heb ik veel minder klachten en kan ik alle fysieke activiteiten (zoals yoga en HITT) weer uitvoeren. Ik blijf regelmatig naar hem toe gaan voor “preventief onderhoud” en dat werkt perfect! 

Zijn professionaliteit, het meedenken in oplossingen en persoonlijke betrokkenheid waardeer ik enorm!"

Pierre Le Cat (notaris in Amsterdam en marathonloper)

Het beoefenen van prestatiesport betekent in mijn beleving: grenzen opzoeken en grenzen verleggen. Je lichaam kan die inspanningen alleen maar bijbenen, vind ik, als je je spieren goed onderhoudt. Ik loop hard (en word een dagje ouder..). Ik loop in een week een flink aantal kilometers ter voorbereiding op een marathon of een andere afstand. Sinds een aantal jaren kom ik regelmatig bij Erwin om me te laten masseren. Door Erwins massages kan ik niet alleen de trainingsbelasting beter aan, maar worden er blessures voorkomen of sneller verholpen. Erwin heeft een grote ervaring in het masseren van mensen in het algemeen en sporters in het bijzonder. Je voelt zijn professionaliteit, hij kent iedere spier van je lichaam en pakt zijn massages doelgericht aan. Na een massage voelt het alsof je weer een “nieuw lijf” hebt, ontspannen, vrij van zuur en klaar voor de volgende inspanningen. Leuk is, dat Erwin zoekt naar nuttige toevoegingen aan zijn massages. Zo introduceerde hij de “jade mat”, een mat met verwarmde jade stenen waar je eerst een half uur op ligt. Je spieren komen tot rust en de massage daarna is nog dieper en effectiever. En hij heeft ook vaak handige tips: een bepaalde thee om afvalstoffen af te voeren of een spray voor een betere doorbloeding van de spieren. En het werkt allemaal. Ik kom graag bij Erwin omdat ik hem waardeer als mens, maar vooral omdat hij een vakman is die met je meedenkt en je helpt bij het verbeteren van je prestaties.